Zondag 24 december
Bestellen kan tot maandag 18/12 om 18.00 uur
Afhalen op zondag 24/12
Tussen 12.00 en 14.00 uur
Bubbels :
Champagne Hostomme Brut € 29.95
Crémant de Bourgogne € 25.95
Witte Wijn
Poderi del Paradiso - Vernaccia € 9.95
Petit Bourgois Sauvignon IGP € 12.95
Eycos - Vaccaro € 16.95
Rode Wijn :
Rosso Conero - Cantina Porticello € 13.95
Bodegas Arraez - Mala Vida € 14.95
Dessert Wijn :
Bodegas Arraez - Miss Tela Moscatel € 14.95
Koffie
koekjes voor bij de koffie € 6.00
Voorgerechten :
Coquilles uit Dieppe/Vadouvan/Sjalot/Schorseneer € 24.00
Ganzenlever/Geitenkaas/Rode biet € 23.00
Makreel/Grijze Garnaal/Radijs/Zeegroenten € 23.00
Hoofdgerechten :
Hertenragout/Spek/Knolselder/Appel/Port € 30.00
Kabeljauw/Risotto/Champignons/Rode Wijnsaus € 28.50
Dessert :
Ananas/Passievrucht/Koffie € 14.00
Kaasselectie kaasmeester Van Tricht € 14,00
Extra's :
Huisbereide broodjes met Witkap 2 stuks € 3.00
Gezouten boter ' Beurre d'Ysigny' 100 gram € 2.50
Bestellen kan via telefoon : 054/240238
of via mail : restaurant.gliss@telenet.be
Restaurant G.L.I.S.S. - Nieuwenhovestraat 12, 9506 Nieuwenhove
Tel: +32 54/ 24.02.38 - Restaurant.gliss@telenet.be
Website created by Guylian Stevens
Foto's by Alicia's Wonderpictures