G.L.I.S.S. MENU SFEER CONTACT BON RESERVEREN
Take Away Kerstavond 2023

Zondag 24 december

Bestellen kan tot maandag 18/12 om 18.00 uur

Afhalen op zondag 24/12

Tussen 12.00 en 14.00 uur



Bubbels :

Champagne Hostomme Brut € 29.95

Crémant de Bourgogne € 25.95


Witte Wijn

Poderi del Paradiso - Vernaccia € 9.95

Petit Bourgois Sauvignon IGP € 12.95

Eycos - Vaccaro € 16.95


Rode Wijn :

Rosso Conero - Cantina Porticello € 13.95

Bodegas Arraez - Mala Vida € 14.95


Dessert Wijn :

Bodegas Arraez - Miss Tela Moscatel € 14.95


Koffie

koekjes voor bij de koffie € 6.00


Voorgerechten :

Coquilles uit Dieppe/Vadouvan/Sjalot/Schorseneer € 24.00

Ganzenlever/Geitenkaas/Rode biet € 23.00

Makreel/Grijze Garnaal/Radijs/Zeegroenten € 23.00


Hoofdgerechten :

Hertenragout/Spek/Knolselder/Appel/Port € 30.00

Kabeljauw/Risotto/Champignons/Rode Wijnsaus € 28.50


Dessert :

Ananas/Passievrucht/Koffie € 14.00

Kaasselectie kaasmeester Van Tricht € 14,00


Extra's :

Huisbereide broodjes met Witkap 2 stuks € 3.00

Gezouten boter ' Beurre d'Ysigny' 100 gram € 2.50


Bestellen kan via telefoon : 054/240238

of via mail : restaurant.gliss@telenet.be

.

Restaurant G.L.I.S.S. - Nieuwenhovestraat 12, 9506 Nieuwenhove

Tel: +32 54/ 24.02.38 - Restaurant.gliss@telenet.be



Website created by Guylian Stevens

Foto's by Alicia's Wonderpictures